Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, fajne i ciekawe i zawsze to fajny sposob by przemycic dziecia troche witamin.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 628
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1556
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 628
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 440
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1556
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w paski przyprawiamy pieprzem, sola i papryka, panierujemy w roztrzepanym jajku i bulce, smazymy na zloty kolor.
Sos do wrapow mieszamy w miseczce jogurt, majonez, sol czosnkowa koperek i wycisniety zabek czosnku.
Warzywa kroimy w drobna kostke. Na placku rozsmarowujemy lyzke sosu kladziemu 2 kawalki kurczaka i podsypujemy warzywami. Nastepnie zawijamy: Placek lapiemy od siebie i kladziemy na nadzienie, pozniej bierzemy bok i zwijamy w rulonik i gotowe. Jesli Lubimy cieple wrapy mozna je jeszcze na minutke podgrzac w domowym grilu lub microfalowce. Smacznego