Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe,smaczne i proste w przygotowaniu,moje dzieci bardzo lubią tą zapiekankę
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1768
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 47
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1768
Składniki
Ziemniaki obrać,pokroić w połówki,lekko posolić i ugotować al-dente,odcedzić z wody.Kiełbasę pokroić w paseczki lub kosteczkę,podsmażyć,wrzucić cebulę pokrojoną w plasterki i wszystko poddusić do miękkości.W naczyniu żaroodpornym ułożyć warstwami pokrojone w talarki ziemniaki,na to duszona cebula,posmarować majonezem,potem druga warstwa ziemniaków,cebuli,posmarować majonezem i posypać startym serem.Wstawić do piekarnika i zapiekać w średnio nagrzanym piekarniku aż ser się stopi.Można podawać z ketchupem.