Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szatu-prastu i mniam mniam
Pychota. Polecam.
Odsłon: 211
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 383
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaczny i szybki bigos.
Odsłon: 27678
Pychota. Polecam.
Odsłon: 211
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 383
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 108
Przepis dnia
Smaczny i szybki bigos.
Odsłon: 27678
Składniki
szparagi parujemy na miękko, lub pół- ( w zależności od upadobania )doprawiamy solą,lub nie-ja wolę bez ;) a mama z ;):
jajo gotujemy na półmiękko -tak, aby żółtko było lejące
balsamico odparowujemy na patelni, aby zrobił się ''''syropek''''
przystepujemy do konsumpcji: zanurzamy paluszki w ciepłe szparagi- łapiemy delikwenta,tj.szparaga za ''''ogon'''' i ''''łbem zanurzamy w żółtku, potem w gorącym balsamico-chyba,że ktoś woli studzić w zimnym
dla mnie to najlepsze danie majowe;)