Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szatu-prastu i mniam mniam
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4735
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418541
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4735
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418541
Składniki
szparagi parujemy na miękko, lub pół- ( w zależności od upadobania )doprawiamy solą,lub nie-ja wolę bez ;) a mama z ;):
jajo gotujemy na półmiękko -tak, aby żółtko było lejące
balsamico odparowujemy na patelni, aby zrobił się ''''syropek''''
przystepujemy do konsumpcji: zanurzamy paluszki w ciepłe szparagi- łapiemy delikwenta,tj.szparaga za ''''ogon'''' i ''''łbem zanurzamy w żółtku, potem w gorącym balsamico-chyba,że ktoś woli studzić w zimnym
dla mnie to najlepsze danie majowe;)