Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szatu-prastu i mniam mniam
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 115
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 65
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 204
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4360
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 115
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 65
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 204
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 4360
Składniki
szparagi parujemy na miękko, lub pół- ( w zależności od upadobania )doprawiamy solą,lub nie-ja wolę bez ;) a mama z ;):
jajo gotujemy na półmiękko -tak, aby żółtko było lejące
balsamico odparowujemy na patelni, aby zrobił się ''''syropek''''
przystepujemy do konsumpcji: zanurzamy paluszki w ciepłe szparagi- łapiemy delikwenta,tj.szparaga za ''''ogon'''' i ''''łbem zanurzamy w żółtku, potem w gorącym balsamico-chyba,że ktoś woli studzić w zimnym
dla mnie to najlepsze danie majowe;)