Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne, inne danie, nowa alternatywa dla lubiących fasolkę...
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3126
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2227
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10491
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3126
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2227
Składniki
Fasolkę umyć, osączyć, odciąć końcówki. Wrzucić do garnka i ugotować. Najlepiej nie solić wody do gotowania.
Ugotowaną fasolkę odcedzić na durszlaku. Do tego samego garnka wlać oliwę, połączyć ją z sosem sojowym i wcisnąć czosnek. Doprowadzić do zawrzenia, po czym natychmiast zdjąć z ognia i wrzucić do garnka wcześniej ugotowaną fasolkę. Wymieszać dokładnie, by cała fasolka była nasiąknięta sosem
Podawać jeszcze gorącą do obiadu lub jako oddzielne danie z ciemnym chlebkiem posmarowanym prawdziwym masłem....
Hmmm, palce lizać...
Smacznego