Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne, inne danie, nowa alternatywa dla lubiących fasolkę...
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15838
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15838
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
Fasolkę umyć, osączyć, odciąć końcówki. Wrzucić do garnka i ugotować. Najlepiej nie solić wody do gotowania.
Ugotowaną fasolkę odcedzić na durszlaku. Do tego samego garnka wlać oliwę, połączyć ją z sosem sojowym i wcisnąć czosnek. Doprowadzić do zawrzenia, po czym natychmiast zdjąć z ognia i wrzucić do garnka wcześniej ugotowaną fasolkę. Wymieszać dokładnie, by cała fasolka była nasiąknięta sosem
Podawać jeszcze gorącą do obiadu lub jako oddzielne danie z ciemnym chlebkiem posmarowanym prawdziwym masłem....
Hmmm, palce lizać...
Smacznego