Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne, inne danie, nowa alternatywa dla lubiących fasolkę...
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 743
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 65
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 35
Smaki początków słonecznej jesieni.
Odsłon: 71
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 743
Dynia nie musi być nudna!
Odsłon: 65
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 35
Smaki początków słonecznej jesieni.
Odsłon: 71
Składniki
Fasolkę umyć, osączyć, odciąć końcówki. Wrzucić do garnka i ugotować. Najlepiej nie solić wody do gotowania.
Ugotowaną fasolkę odcedzić na durszlaku. Do tego samego garnka wlać oliwę, połączyć ją z sosem sojowym i wcisnąć czosnek. Doprowadzić do zawrzenia, po czym natychmiast zdjąć z ognia i wrzucić do garnka wcześniej ugotowaną fasolkę. Wymieszać dokładnie, by cała fasolka była nasiąknięta sosem
Podawać jeszcze gorącą do obiadu lub jako oddzielne danie z ciemnym chlebkiem posmarowanym prawdziwym masłem....
Hmmm, palce lizać...
Smacznego