Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajne, inne danie, nowa alternatywa dla lubiących fasolkę...
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 234
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 233
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 387
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 70
Tarte buraki na zimę -przepis podstawowy. Buraczki z tego przepisu są bazą do...
Odsłon: 234
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 233
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 387
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 70
Składniki
Fasolkę umyć, osączyć, odciąć końcówki. Wrzucić do garnka i ugotować. Najlepiej nie solić wody do gotowania.
Ugotowaną fasolkę odcedzić na durszlaku. Do tego samego garnka wlać oliwę, połączyć ją z sosem sojowym i wcisnąć czosnek. Doprowadzić do zawrzenia, po czym natychmiast zdjąć z ognia i wrzucić do garnka wcześniej ugotowaną fasolkę. Wymieszać dokładnie, by cała fasolka była nasiąknięta sosem
Podawać jeszcze gorącą do obiadu lub jako oddzielne danie z ciemnym chlebkiem posmarowanym prawdziwym masłem....
Hmmm, palce lizać...
Smacznego