Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1508
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1256
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1356
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1096
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1508
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1256
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1356
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1096
Składniki
Maslo rozgrzac w wielkim rondlu,dodac poszatkowana cebule i czosnek.Jak bedzie super zapach w kuchni dolozyc dynie.Miszajac drewniana lycha troszke przyrumienic dynie (chodzi o zolto-karmelkowy smak i wyglad zupy ,,a wiec z wyczuciem gotowac prosze !) i wszystko posypac rownomiernie imbirem,curry,kurkuma,sola ,pieprzem,chili,.Caly czas szybko drewniana lycha mieszac.Zalac rosolem.Gotowac 30 minut na wolnym ogniuZ.pomaranczy lub mandarynki wycisnac sok dodac do gotujacej sie zupy,.Ugotowana zupe zmixowac.Dodac mleko kokosowe,pomalu rozprowadzic doprawic jeszcze sola i pieprzem ,gotowac jeszcze 1 minute, podawajac przyozdobic stuzkami mleka kokosowego i natka pietruszki +przyrumienione pestki dyniowe ...smacznego:-)