Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1903
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Składniki
Maslo rozgrzac w wielkim rondlu,dodac poszatkowana cebule i czosnek.Jak bedzie super zapach w kuchni dolozyc dynie.Miszajac drewniana lycha troszke przyrumienic dynie (chodzi o zolto-karmelkowy smak i wyglad zupy ,,a wiec z wyczuciem gotowac prosze !) i wszystko posypac rownomiernie imbirem,curry,kurkuma,sola ,pieprzem,chili,.Caly czas szybko drewniana lycha mieszac.Zalac rosolem.Gotowac 30 minut na wolnym ogniuZ.pomaranczy lub mandarynki wycisnac sok dodac do gotujacej sie zupy,.Ugotowana zupe zmixowac.Dodac mleko kokosowe,pomalu rozprowadzic doprawic jeszcze sola i pieprzem ,gotowac jeszcze 1 minute, podawajac przyozdobic stuzkami mleka kokosowego i natka pietruszki +przyrumienione pestki dyniowe ...smacznego:-)