Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko i nietypowo
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 209
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 128
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4237
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 209
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 128
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1264
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4237
Składniki
Posiekaj cebulę i podsmaż ją na oliwie. Rozmroź szpinak (najlepiej w mikrofali). Zmieszaj ze sobą cebulkę, szpinak, liść laurowy i posiekane papryki. Składniki włóż do garnka i dodaj do tego groszek. Gotuj przez kilkanaście minut. Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i gotowe.