Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajna opcja dla tradycyjnej surówki
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Składniki
Zalać na noc wiórki kokosowe mlekiem(1:1)
Na drobnej tarce zetrzeć marchewkę,pora drobno pokroić na pól księżyce dodać wiórki kokosowe.Doprawić solą i pieprzem,zalać śmietana.Dokładnie wymieszać.
Dla zaostrzenia smaku suówki zamiast wiórków można dodać chrzan(świeżo utarty lub gotowy ze słoika).