Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa i zalać odrobiną oleju, odstawić na godzinę do lodowki, aby mięso było kruche, po godzinie usmażyć do miękkości i położyć je na spód półmiska. Na mięso posypać pokrojoną w kostkę cebulą, na to ogórek (też w kostkę), potem ketchup, kukurydza i majonez, na koniec posypać pokrojoną kapustę pekińską z odrobiną wegety!