Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11819
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1664
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11274
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11819
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1664
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do gyrosa i zalać odrobiną oleju, odstawić na godzinę do lodowki, aby mięso było kruche, po godzinie usmażyć do miękkości i położyć je na spód półmiska. Na mięso posypać pokrojoną w kostkę cebulą, na to ogórek (też w kostkę), potem ketchup, kukurydza i majonez, na koniec posypać pokrojoną kapustę pekińską z odrobiną wegety!