Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31009
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5467
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31009
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5467
Składniki
filety umyj,oszczysc pokroj w mala kostke i przeloz do miski dodaj przyprawe gyrosa okolo 2lyzeczki,soli i pieprzu zaleznie jak lubisz slone,rozgrzej patelnie i smaz na ciemno zloty kolor,pozostaw do ostudzenia.
W trakcie gdy kurczak sie smazy do duzej miski wrzuc odcedzony groszek i kukurydze,pokroj cebule,ogorki i papryke w kostke wszystko polacz. kapuste pekinska porwij lub pokroj wielkosc wedle uznania ale kawalki nie moga byc za duze Gdy kurczak stygnie,zrobimy sos...
okolo 2-5 lyzek majonezu i 2lyzki smietany rozrabiamy w naczyniu mozemy dodac lyzke mleka aby sos byl lzejszy. Mieszamy wszystkie skladniki razem z miesem, posmakuj i dodaj soli i pieprzu SMACZNEGO! ;)