Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4843
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13160
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5777
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7388
Składniki
Paprykę umyj, oczyść, pokrój w drobną kostkę .Pieczarki wyjmij z zalewy i poszatkuj. Odcedź, kukurydzę, groszek, fasolę. Wszystko przepłucz. W salaterce połącz wszystkie składniki. Cebulę obierz i posiekaj. Rozgrzej olej i zeszklij cebulę. Dodaj kilka łyżek ketchupu, kilka kropli tabasco. Duś 5 minut, przypraw ziołami. Gorącym sosem zalej sałatkę. Po 15 min wymieszaj