Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12381
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 850
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12381
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 850
Składniki
Paprykę umyj, oczyść, pokrój w drobną kostkę .Pieczarki wyjmij z zalewy i poszatkuj. Odcedź, kukurydzę, groszek, fasolę. Wszystko przepłucz. W salaterce połącz wszystkie składniki. Cebulę obierz i posiekaj. Rozgrzej olej i zeszklij cebulę. Dodaj kilka łyżek ketchupu, kilka kropli tabasco. Duś 5 minut, przypraw ziołami. Gorącym sosem zalej sałatkę. Po 15 min wymieszaj