Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna sałatka,która może mieć wiele zastosowań-może być podana do drugiego dania,jako przystawka,a także jako samodzielne danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8673
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8673
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Ogórki obrać ze skórki ,kiwi także obrac pokroić w cienkie talarki.Posiekać koperek i natkę pietruszki dodac do pokrojonych ogórków i kiwi.Lekko przemieszać i odstawić na 15 minut .Następnie rozrobić sos grecki według przepisu i dodać do sałatki.Delikatnie wymieszać i odczekać około 10 minut,po to aby wszystkie składnikiwydzieliły aromat.Po tym czasie sałatka jest gotowa do spozycia.Życzę smacznego! A jeśli ktoś lubi smaki orientalne,to do sałatki można dodać około 1 łyżeczki startego świezego imbiru.Naprawdę warto spróbować-ta sałatka jest rewelacyjna!