Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1058
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4218
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1058
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2198
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4218
Składniki
Warzywa umyć i obrać.
Pomidory pokrajać w plasterki, seler w słupki grubości zapałki, cebulę w krążki.
Dodać drobno posiekaną natkę pietruszki i bazylię.
Następnie sporządzić z podanych składników sos i ostrożnie domieszać go do pokrajanych warzyw.
Wierzch sałatki posypać grubo posiekanymi migdałami i orzechami.
Podawać bezpośrednio po przyrządzeniu.