Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka, nie trudna w przygotowaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Cebulę kroimy w piórka, pomidora w kostkę. Oba składniki wrzucamy do miski. Doprawiamy solą i pieprzem. Odczekujemy ok. 5 min i dolewamy 1,5 łyżki jogurtu. Teraz wystarczy zamieszać i gotowe.