Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka sałatka z czterech warzyw przyprawionych solą i pieprzem, polanych ulubionym olejem i gotowe. Sałatka jest wyrazista w smaku, doskonale nadaje się do grillowanych mięs. Latem jej składniki są najsmaczniejsze i pełne witamin. Jak to się mówi „moc w prostocie”! W przypadku tej sałatki właśnie tak jest.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8306
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 461
Składniki
Pomidory kroimy w kostkę. Paprykę pozbawiamy nasion i białego miąższu, kroimy w paseczki, cebulę w piórka, ogórki w półplasterki. Wszystkie warzywa przekładamy do dużej miski. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Wlewamy olej. Mieszamy całość. Prosta sałatka do grillowanych mięs gotowa!