Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1358
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Rzodkiewki obrać z liści, opłukać pod bieżącą wodą. Zetrzeć na tarce na plasterki (jak ogórki do mizerii). Posolić i popieprzyć.
Do śmietany dodać kwasek i cukier - mocno wymieszać, by cukier się rozpuścił. Zalać poszatkowane rzodkiewki i wstawić na 20 min. do lodówki by się mocno schłodziło. Podawać jako surówkę np. do obiadu.