Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8474
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8474
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Umyj sałatę. Urwij 10 dużych liści. Porwij je lub pokrój. Następnie pokrój cebulę w kostkę, a także paprykę , też w kostkę.
Sparz dwa pomidory , a potem pokrój na małe cząstki. Wrzuć wszystko do salaterki. Dosyp kukurydzę . Dolej oliwę oraz dosyp soli.
Wymieszaj wszystkie składniki. Po schłodzeniu sałatka gotowa do spożycia! ;)