Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i można przechowywać ok 5 dni
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 455
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1315
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 455
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1315
Składniki
kapustę kroimy na ćwiartki i potem na ósemki, jeśli mamy robot z końcówka do szatkowania to mamy prblem z głowy a jeśli nie to należy cieniutko zszatkować kapustę , wsypać do dużej miski posolić i popieprzyć, następnie sztkujemy drobniutko cebule i zcieramy na tarce marchew i razem wymieszać. Jeśli chcemy aby sałatka była trwalsza skropić ja należy oliwą i dopiero dodawac maojnez i jogurt oraz cukier. Jeśli ktoś lubi to może dosypać kukurydze z puszki, ale nie jest obowiązkowe