Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i można przechowywać ok 5 dni
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 352
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 235
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 122
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 352
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 235
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 122
Składniki
kapustę kroimy na ćwiartki i potem na ósemki, jeśli mamy robot z końcówka do szatkowania to mamy prblem z głowy a jeśli nie to należy cieniutko zszatkować kapustę , wsypać do dużej miski posolić i popieprzyć, następnie sztkujemy drobniutko cebule i zcieramy na tarce marchew i razem wymieszać. Jeśli chcemy aby sałatka była trwalsza skropić ja należy oliwą i dopiero dodawac maojnez i jogurt oraz cukier. Jeśli ktoś lubi to może dosypać kukurydze z puszki, ale nie jest obowiązkowe