Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla tych, którzy lubią podjadać między posiłkami
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 25
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 419
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 539
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 25
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 92
Składniki
Pomidory i ogórki myjemy, obieramy i kroimy w kostkę. Mozzarellę, żółty ser oraz łososia również kroimy w kostkę.
Opłukaną i osączoną kapustę pekińską siekamy. Składniki przekładamy do salaterki bądź miseczki. Solimy odrobinę do smmaku i mieszamy. Polewamy sałatkę sosem i odstawiamy na 5 - 1- minut, by się przegryzła.