Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO DOBRA SAŁATKA DLA OSÓB LUBIĄCYCH TAKIE POŁĄCZENIE SKŁADNIKÓW.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8077
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 382
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8077
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 382
Składniki
Pomidory kroimy w ósemki, obrany ogórek i ser w grubą kostkę, cebulę w talarki.
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
Do oliwy dodajemy ocet lub sok z cytryny, sól, pieprz i posiekany czosnek.
Mieszamy i tak przygotowanym sosem polewamy sałatkę.
Odstawiamy na minimum 30 minut w chłodne miejsce, żeby nabrała smaku.
Smacznego:)