Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11069
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5084
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11069
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6345
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5408
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13317
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5084
Składniki
pokroic piersi w kostke,smazyc na patelni z przyprawa gyros.pekinke posiekac w paski.reszte skladnikow w kostke.przelozyc piersi do wysokiego pojemnika.ukladac warstwowo:piersi,cebula,ogorek,keczup,majonez,kukurydza,kapusta.