Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest pyszna pasuje na każdą okazję najczęściej pojawia się na urodzinach
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 971
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 971
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
Pierś pokroić w kostkę lub paski ,posypać przyprawą i odstawić na kilka minut aby pierś wchłonęła przyprawę jak pierś już wchłonie przyprawę smażyć na wolnym ogniu dopóki nie będzie miękka
kapustę pekińską pokroić i umyć
cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę
majonez wymieszać razem z ketchupem i wtedy powstanie sos
następnie układać warstwami pierś,ogórek,cebula,kukurydza,sos,kapusta,pierś,ogórek,cebula,kukurydza,sos,kapusta GOTOWE! SMACZNEGO!