Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest pyszna pasuje na każdą okazję najczęściej pojawia się na urodzinach
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8470
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8470
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 542
Składniki
Pierś pokroić w kostkę lub paski ,posypać przyprawą i odstawić na kilka minut aby pierś wchłonęła przyprawę jak pierś już wchłonie przyprawę smażyć na wolnym ogniu dopóki nie będzie miękka
kapustę pekińską pokroić i umyć
cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę
majonez wymieszać razem z ketchupem i wtedy powstanie sos
następnie układać warstwami pierś,ogórek,cebula,kukurydza,sos,kapusta,pierś,ogórek,cebula,kukurydza,sos,kapusta GOTOWE! SMACZNEGO!