Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99099
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 331
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99099
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 331
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
Filet z kurczaka pokroic w kostkę podsmarzyc na patelni dodając przyprawe Gyros , pomidory i ogórek pokroic w kostke obrac ze skóry nastepnie paprykę i cebulę też pokroic w kostke 5 łyżki majonezu wymieszac z 4 główkami czosnku upieczony filet wyłozyc do miski układac warstwami najpierw ogórek zielony posmarowac go ketchupem nastepnie pomidor wysmarowac majnezem z czosnkiem następnie kukurydza i potem cebula,kapusta pekińska na sam koniec czerwana papryka też pokroiona w kostke a kapusta posiekana POLECAM NAPRAWDE