Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Filet z kurczaka pokroic w kostkę podsmarzyc na patelni dodając przyprawe Gyros , pomidory i ogórek pokroic w kostke obrac ze skóry nastepnie paprykę i cebulę też pokroic w kostke 5 łyżki majonezu wymieszac z 4 główkami czosnku upieczony filet wyłozyc do miski układac warstwami najpierw ogórek zielony posmarowac go ketchupem nastepnie pomidor wysmarowac majnezem z czosnkiem następnie kukurydza i potem cebula,kapusta pekińska na sam koniec czerwana papryka też pokroiona w kostke a kapusta posiekana POLECAM NAPRAWDE