Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1382
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34170
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1382
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Pora kroimy w pól talarki, solimy, ugniatamy i przykrywamy przykrywką. Odstawiamy dopóki nie zmięknie.
Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścierami na grubych oczkach tarki, jajka i brzoskwinie w kostkę, seler odcisnąć i pokroić, posiekać szczypiorek.
Gdy por jest już miękki odciskamy nadmiar soków, dodajemy do reszty składników. Mieszamy z majonezem, keczupem, sola i pieprzem.