Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3132
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3132
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
Pora kroimy w pól talarki, solimy, ugniatamy i przykrywamy przykrywką. Odstawiamy dopóki nie zmięknie.
Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścierami na grubych oczkach tarki, jajka i brzoskwinie w kostkę, seler odcisnąć i pokroić, posiekać szczypiorek.
Gdy por jest już miękki odciskamy nadmiar soków, dodajemy do reszty składników. Mieszamy z majonezem, keczupem, sola i pieprzem.