Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88444
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1865
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88444
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11734
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1865
Składniki
Pora kroimy w pól talarki, solimy, ugniatamy i przykrywamy przykrywką. Odstawiamy dopóki nie zmięknie.
Szynkę kroimy w kosteczkę, ser ścierami na grubych oczkach tarki, jajka i brzoskwinie w kostkę, seler odcisnąć i pokroić, posiekać szczypiorek.
Gdy por jest już miękki odciskamy nadmiar soków, dodajemy do reszty składników. Mieszamy z majonezem, keczupem, sola i pieprzem.