Do góry

Sałatki Przepis na:

Sałatka warstwowa z tuńczyka

Sałatka warstwowa z tuńczyka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 19

Dodano:

Odsłon: 1389

pyszna i dośc tania.

Składniki

  • tuńczyk, 2 puszki
  • zielona cebulka, 2 sztuki
  • jajka, 8
  • ser zółty, 25-30 dkg
  • majonez, 1 słoik
  • sól
  • pieprz
> 6 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Sałatka warstwowa z tuńczyka

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować.oddzielić białka od zółtek.pokroic w kostkę białka z czterech jajek i wyłozyć na spód miski,posolić.Na białka wykładamy ser,na ser jedną puszkę tuńczyka,solimy i pieprzymy,na tuńczyka zieloną cebulkę,nstepnie majonez a na niego posiekane zółtka z czterech jaj.

  2. to samo robimy z drugą warstwą i w tej samej kolejności.

  3. Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń