Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W troche innej wersji niz ta oryginalna ale smakuje wysmienicie.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9559
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 190
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20825
Składniki
parowke ugotowac i pokroic na cienkie krazki,ziemniaki obrac ze skorupki i pokroic w kostke jak rowniez ogorki konserwowe,papryke natoniast w cienkie paski.Wszystkie skladniki polaczyc ze soba ,dodac odsaczona cebulke marynowana,majonez i doprawic do smaku sola i pieprzem. Majonez dajemy wedlug uznania,ja uzylam go malo,tyle tylko zeby polaczyc ze soba skladniki.