Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W troche innej wersji niz ta oryginalna ale smakuje wysmienicie.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 139
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 511
Składniki
parowke ugotowac i pokroic na cienkie krazki,ziemniaki obrac ze skorupki i pokroic w kostke jak rowniez ogorki konserwowe,papryke natoniast w cienkie paski.Wszystkie skladniki polaczyc ze soba ,dodac odsaczona cebulke marynowana,majonez i doprawic do smaku sola i pieprzem. Majonez dajemy wedlug uznania,ja uzylam go malo,tyle tylko zeby polaczyc ze soba skladniki.