Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W troche innej wersji niz ta oryginalna ale smakuje wysmienicie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4904
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4904
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
parowke ugotowac i pokroic na cienkie krazki,ziemniaki obrac ze skorupki i pokroic w kostke jak rowniez ogorki konserwowe,papryke natoniast w cienkie paski.Wszystkie skladniki polaczyc ze soba ,dodac odsaczona cebulke marynowana,majonez i doprawic do smaku sola i pieprzem. Majonez dajemy wedlug uznania,ja uzylam go malo,tyle tylko zeby polaczyc ze soba skladniki.