Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W troche innej wersji niz ta oryginalna ale smakuje wysmienicie.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31037
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5759
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31037
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3687
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5759
Składniki
parowke ugotowac i pokroic na cienkie krazki,ziemniaki obrac ze skorupki i pokroic w kostke jak rowniez ogorki konserwowe,papryke natoniast w cienkie paski.Wszystkie skladniki polaczyc ze soba ,dodac odsaczona cebulke marynowana,majonez i doprawic do smaku sola i pieprzem. Majonez dajemy wedlug uznania,ja uzylam go malo,tyle tylko zeby polaczyc ze soba skladniki.