Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka sezonowa, pozywna i zdrowa...Mozna ja podać do obiadu i dań grillowanych.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13343
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11106
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5414
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13343
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5100
Składniki
Rzodkiewki umyć.Trzy pokroić w plasterki, a resztę w kostkę. Dodać: osaczona kukurydzę, posiekany szczypiorek i opłukaną, pokrojoną w cienkie paseczki kapustę, majonez. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem, dekorujemy plasterkami rzodkiewek, natka pietruszki i keksami majonezu.