Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka sezonowa, pozywna i zdrowa...Mozna ja podać do obiadu i dań grillowanych.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20683
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20683
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 26030
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Składniki
Rzodkiewki umyć.Trzy pokroić w plasterki, a resztę w kostkę. Dodać: osaczona kukurydzę, posiekany szczypiorek i opłukaną, pokrojoną w cienkie paseczki kapustę, majonez. Wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem, dekorujemy plasterkami rzodkiewek, natka pietruszki i keksami majonezu.