Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna sałatka
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 179
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1448
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 179
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1448
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie al dente. Wystudzić
Pomidorki koktajlowe opłukać, osuszyć i przekroić na pół. Połączyć z brokułem.
Ser Feta pokroić w kostkę. Dodać do pozostałych składników.
Migdały uprażyć na patelni na złoty kolor. Dodać do całości.
Sos Knorr Winegret (lub własnej produkcji) przygotować wg przepisu i połączyć z sałatką
Gotowe