Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywna sałatka
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 265
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 98
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2157
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 664
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 265
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 98
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2157
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 664
Składniki
Brokuł podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie al dente. Wystudzić
Pomidorki koktajlowe opłukać, osuszyć i przekroić na pół. Połączyć z brokułem.
Ser Feta pokroić w kostkę. Dodać do pozostałych składników.
Migdały uprażyć na patelni na złoty kolor. Dodać do całości.
Sos Knorr Winegret (lub własnej produkcji) przygotować wg przepisu i połączyć z sałatką
Gotowe