Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tania i łatwa propozycja na cebulę podaną inaczej
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Składniki
kroimy cebule w cienkie półplasterki i zasalamy je w misce. czekamy aż cebula zmięknie i puści sok. Następnie dodajemy trochę oleju, ocet i cukier do smaku. sałatka powinna być w smaku winna. Odstawiamy na ok. 15-20 min zeby się "przegryzło".
Tak przyrządzoną cebula świetnie pasuje do wszelkiego typu pasztetów i mięs.