Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tania i łatwa propozycja na cebulę podaną inaczej
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1372
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34165
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1372
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
kroimy cebule w cienkie półplasterki i zasalamy je w misce. czekamy aż cebula zmięknie i puści sok. Następnie dodajemy trochę oleju, ocet i cukier do smaku. sałatka powinna być w smaku winna. Odstawiamy na ok. 15-20 min zeby się "przegryzło".
Tak przyrządzoną cebula świetnie pasuje do wszelkiego typu pasztetów i mięs.