Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W jesiennej kuchni nie może zabraknąć grzybów. Tym razem kurki znalazły się w...
Odsłon: 102
Dzisiaj danie stosowne do zapowiadanej temperatury. Sałatka grecka jest bardz...
Odsłon: 3005
Sernik na różne okazje. Szybkie wykonanie.
Odsłon: 28
W jesiennej kuchni nie może zabraknąć grzybów. Tym razem kurki znalazły się w...
Odsłon: 102
Dzisiaj danie stosowne do zapowiadanej temperatury. Sałatka grecka jest bardz...
Odsłon: 3005
Sernik na różne okazje. Szybkie wykonanie.
Odsłon: 28
Składniki
PIERŚ Z KURCZAKA PO UPRZEDNIM MARYNOWANIU ( NAJLEPIEJ CO NAJMNIEJ 2 H)W PRZYPRAWACH PODSMAŻYĆ NA ROZGRZANYM OLEJU. PO OSTYGNIĘCIU DODAĆ FASOLĘ Z PUSZKI, POKROJONEGO OGÓRKA . JAK KTOŚ LUBI PIKANTNIEJSZE TO MOŻNA PRZYPRAWIĆ DLA SMAKU.