Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa przekąska, która sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy, ale również dodatek na grilla.
Nóż, deska do krojenia
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7931
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13698
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7931
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1226
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13698
Składniki
Dla zaoszczędzenia czasu dobrze kupić już ugotowane buraki. Do miski włożyć umytą rukolę, dalej wsypać pokrojone w drobną kostkę buraki i fetę, a wszystko polać lekko oliwą z oliwek (może być również smakowa np. z ostrą papryczką). Na koniec według uznania można posypać uprażonymi pestkami słonecznika lub dyni.