Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa przekąska, która sprawdzi się jako drugie śniadanie w pracy, ale również dodatek na grilla.
Nóż, deska do krojenia
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2744
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1268
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2744
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1268
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 727
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 76
Składniki
Dla zaoszczędzenia czasu dobrze kupić już ugotowane buraki. Do miski włożyć umytą rukolę, dalej wsypać pokrojone w drobną kostkę buraki i fetę, a wszystko polać lekko oliwą z oliwek (może być również smakowa np. z ostrą papryczką). Na koniec według uznania można posypać uprażonymi pestkami słonecznika lub dyni.