Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka letnia sałatka z halloumi.
Nóż, deska do krojenia
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2017
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 65
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 163
Składniki
Halloumi pokroić w plastry i podsmażyć na patelni grillowej do zarumienienia. Rukole ułożyć w misce. Do rukoli dodac pokrojone w kostkę pomidory, a cebule w piórka. Na wierzch posypać pokrojonymi ogórkami i ułożyć smażone halloumi.