Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka letnia sałatka z halloumi.
Nóż, deska do krojenia
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1524
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 286
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1524
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1393
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 286
Składniki
Halloumi pokroić w plastry i podsmażyć na patelni grillowej do zarumienienia. Rukole ułożyć w misce. Do rukoli dodac pokrojone w kostkę pomidory, a cebule w piórka. Na wierzch posypać pokrojonymi ogórkami i ułożyć smażone halloumi.