Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super sałatka o niezwykłym smaku
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1437
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1451
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1600
Składniki
Przygotuj sos. Wymieszaj miód i ocet balsamiczny. Dodaj zioła i mini kostkę przyprawową Oregano Knorr, wymieszaj.
Ósemki melona zgriluj (na grillu zewnętrznym lub patelni grillowej) z każdej strony, aż będą miękkie.
Wkrój do sosu segmenty grejpfruta (bez białej błonki) i wyciśnij sok.
Melony zdejmij z patelni. Kiedy ostygną odetnij i wyrzuć skórkę, a miąższ pokrój w dużą kostkę i wrzuć do miski.
Dodaj ogórek i mięso kurczaka. Dobrze wymieszaj. Możesz udekorować paseczkami mięty i bazylii tajskiej.