Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle - proste i szybkie! A jakie smaczne..
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w plasterki. Podsmażamy na patelni. Umyte truskawki kroimy w ćwiartki. Cebukę kroimy w plasterki, posypujemy solą. Czosnek- drobno siekamy.
Sałatę układamy na talerzu. Dokładamy usmażoną pierś z kurczaka, truskawki, cebulkę. Polewamy oliwą. Doprawiamy do smaku ziołami, pieprzem, solą i posypujemy liśćmi bazylii.