Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle - proste i szybkie! A jakie smaczne..
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 710
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2718
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1244
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 710
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w plasterki. Podsmażamy na patelni. Umyte truskawki kroimy w ćwiartki. Cebukę kroimy w plasterki, posypujemy solą. Czosnek- drobno siekamy.
Sałatę układamy na talerzu. Dokładamy usmażoną pierś z kurczaka, truskawki, cebulkę. Polewamy oliwą. Doprawiamy do smaku ziołami, pieprzem, solą i posypujemy liśćmi bazylii.