Sałatki Przepis na:
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Makaron zalac gorącą wodą i parzyc ok.20 min.Następnie odcedzic,pokroic drobno ok.1cm.Ogórka obrac i pokroic w kostkę i paluszki krabowe też.Dodac do makaronu,wymieszac.Czosnek wycisnąc przez praskę,koperek drobno pokroic i dodac.Wymieszac majonezem doprawic i do lodówki.(majonez można wymieszac z jogurtem naturalnym, jak kto woli)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

anulka23 08 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
nie próbowałam ja robie tak jak w przepisie i mnie smakuje0 Kto głosował? | Odpowiedz

maniaksurimi 08 czerwca 2009Zgłoś do usunięcia
a można podawać surimi w bułce tartej?0 Kto głosował? | Odpowiedz