Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie w przygotowaniu
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7379
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4836
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5773
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7379
Składniki
Makaron zalac gorącą wodą i parzyc ok.20 min.Następnie odcedzic,pokroic drobno ok.1cm.Ogórka obrac i pokroic w kostkę i paluszki krabowe też.Dodac do makaronu,wymieszac.Czosnek wycisnąc przez praskę,koperek drobno pokroic i dodac.Wymieszac majonezem doprawic i do lodówki.(majonez można wymieszac z jogurtem naturalnym, jak kto woli)