Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1559
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231967
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5058
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1559
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231967
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5058
Składniki
Gotujemy ravioli zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzamy i hartujemy zimną wodą. Pomidory oraz ogórki kroimy w dużą kostkę i dodajemy do pierożków. Sporządzamy sos: majonez - pół małego słoiczka mieszamy z małym kubkiem jogurtu naturalnego, dodajemy pieprz, sól oraz zmiażdżone ząbki czosnku. Jeśli ktoś lubi łagodny smak - wystarczy jeden średniej wielkości ząbek, jeśli natomiast gustujemy w intensywnym aromacie czosnku - dodajemy 2 lub 3 większe ząbki. Sos dokładnie mieszamy i dodajemy do sałatki. Składniki mieszamy z sosem. Podajemy w salaterce udekorowanej listkami sałaty, cząstkami pomidora i ogórka.