Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 985
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1219
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 56
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 47
Pieczona papryka faszerowana mięsem wieprzowo-wołowym i ryżem do sprawdzony p...
Odsłon: 985
Deser cappuccino to prawdziwa czekoladowo-kawowa uczta w pucharku. Kremowy mu...
Odsłon: 1219
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 56
Ziemniaki z marchewką do obiadu to jeden ze sposobów przemycania zdrowia do n...
Odsłon: 47
Składniki
Gotujemy ravioli zgodnie z przepisem na opakowaniu, odcedzamy i hartujemy zimną wodą. Pomidory oraz ogórki kroimy w dużą kostkę i dodajemy do pierożków. Sporządzamy sos: majonez - pół małego słoiczka mieszamy z małym kubkiem jogurtu naturalnego, dodajemy pieprz, sól oraz zmiażdżone ząbki czosnku. Jeśli ktoś lubi łagodny smak - wystarczy jeden średniej wielkości ząbek, jeśli natomiast gustujemy w intensywnym aromacie czosnku - dodajemy 2 lub 3 większe ząbki. Sos dokładnie mieszamy i dodajemy do sałatki. Składniki mieszamy z sosem. Podajemy w salaterce udekorowanej listkami sałaty, cząstkami pomidora i ogórka.