Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka do grilla, do obiadu, lub po prostu na dietetyczną kolację :-)
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22707
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 167
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 497
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22707
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 167
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 497
Składniki
Sałatę lodową rwiemy na małe kawałki i mieszamy z rukolą i kukurydzą. Wszystkie pozostałe warzywa kroimy i również dodajemy do sałaty. Słonecznik prażymy na patelni i pozostawiamy do przestygnięcia. Ser kroimy w kostkę i mieszamy z pozostałymi składnikami. Całość posypujemy uprażonym słonecznikiem. Z octu, oliwy z oliwek, przypraw i ziół robimy sos, którym polewamy sałatkę na 10 min. przed jej podaniem.