Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sałatki są dobrym uzupełnieniem codziennej diety.
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 122
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 165
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 270
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 122
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 165
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 270
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, w między czasie przygotowujemy resztę składników. Do miski wyjmujemy tuńczyka z puszki odlany z nadmiaru płynu,rozdrobnić widelcem,do tuńczyka dodajemy drobno pokrojoną w kosteczkę cebulę,oraz paprykę i ogórki konserwowe również pokrojone w kostkę, dodajemy również selera konserwowego. Gdy ugotuje się makaron odlewamy wodę i studzimy przelewając zimną wodą -odsączamy i dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez i mieszamy. Możemy doprawić do smaku solą i pieprzem ,jeśli ktoś lubi ostrzejszy smak.