Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam sałatki są dobrym uzupełnieniem codziennej diety.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3756
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3756
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Makaron gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, w między czasie przygotowujemy resztę składników. Do miski wyjmujemy tuńczyka z puszki odlany z nadmiaru płynu,rozdrobnić widelcem,do tuńczyka dodajemy drobno pokrojoną w kosteczkę cebulę,oraz paprykę i ogórki konserwowe również pokrojone w kostkę, dodajemy również selera konserwowego. Gdy ugotuje się makaron odlewamy wodę i studzimy przelewając zimną wodą -odsączamy i dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez i mieszamy. Możemy doprawić do smaku solą i pieprzem ,jeśli ktoś lubi ostrzejszy smak.