Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
jaja ugotować, zostawić do wystygnięcia. Makaron wsypać do miski, zasypać przyprawą z zupek, zalać wrzątkiem tyle, żeby tylko przykryć wodą makaron.Zostawić pod przykryciem do wystygnięcia (makaron powinien wchłonąć całą wodę). Paprykę jaja i szynkę pokroić w kostkę, wymieszać wszystkie składniki