Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2842
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421942
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2194
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2842
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421942
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2194
Składniki
świezy szpinak myjemy i obiermy z grubych włukien, ukłdamy na półmisku (większe listki dzielimy). Migdały podsmażamy na suchej patelni az do delikatnego zbrązowienia.Układamy na szpinak. Czosnek kroimy drobno i podsmazamy na oleju niedoprowadając do zbrązowienia po czym skrapiamy całościa szpinak. Ozdabiamy pomidorkami pokrojonymi w ćwiarki. Gotowe! Podajemy z bagietką zrumieniona na patelni i natartą czosnkiem. Pycha. Zdrowe nie tuczące i szybkie do przygotowania .Polecam