Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszna surowke z bialej rzodkwi. Fantastyczny dodatek do obiadu. Prosta do zrobienia, zdrowa i bardzo smaczna.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
MARCHEWKĘ ORAZ RZODKIEW OBRAĆ I ZETRZEĆ NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH. Z JABŁEK USUNĄĆ GNIAZDA NASIENNE I POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ. DO POKROJONYCH JABŁEK DODAĆ SOK Z CYTRYNY. PIETRUSZKĘ POSIEKAĆ. TAK PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI WRZUCIĆ DO MISKI, DODAC DO NICH SMIETANE, CHRZAN I DOPRAWIC SOLA. CAŁOŚĆ DOBRZE WYMIESZAĆ. SMACZNEGO!