Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników białej rzodkwi, dla miłośników prostoty i ogólnie "zieleniny" :D Świetny dodatek do obiadu!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30896
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4200
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
Rzodkiew oczyściłam ze skórki i starłam na tarce o grubych oczkach.
Szczypiorek drobno pokroiłam. Szczypiorku można dodać wedle upodobania. Tak samo jak i innych składników surówki.
Do startej rzodkwi i posiekanego szczypiorku dodałam śmietanę i przyprawiłam do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko porządnie wymieszałam.
Podawałam jako dodatek do obiadu. Polecam! Smaczna, szybka i niedroga surówka!