Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla miłośników białej rzodkwi, dla miłośników prostoty i ogólnie "zieleniny" :D Świetny dodatek do obiadu!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1145
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 895
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4526
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1145
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 511
Składniki
Rzodkiew oczyściłam ze skórki i starłam na tarce o grubych oczkach.
Szczypiorek drobno pokroiłam. Szczypiorku można dodać wedle upodobania. Tak samo jak i innych składników surówki.
Do startej rzodkwi i posiekanego szczypiorku dodałam śmietanę i przyprawiłam do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wszystko porządnie wymieszałam.
Podawałam jako dodatek do obiadu. Polecam! Smaczna, szybka i niedroga surówka!