Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do mielonych lub smażonej ryby
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 90
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4327
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 90
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4327
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2605
Składniki
Kapustę pokroić. Marchew i jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w cieniutkie paseczki. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać cukier, pieprz i olej i wszystko jeszcze raz dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. SMACZNEGO