Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do mielonych lub smażonej ryby
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1308
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 912
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1449
Składniki
Kapustę pokroić. Marchew i jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w cieniutkie paseczki. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać cukier, pieprz i olej i wszystko jeszcze raz dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. SMACZNEGO