Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza do mielonych lub smażonej ryby
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8152
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8152
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Kapustę pokroić. Marchew i jabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić w cieniutkie paseczki. Wszystkie składniki razem wymieszać, dodać cukier, pieprz i olej i wszystko jeszcze raz dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na przynajmniej godzinę. SMACZNEGO