Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1/2 porcja bez dodatków ma 319 kcal (12 g białka / 8 g tłuszczu / 52 g węglowodanów)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 163
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 72
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1133
Składniki
Oddziel żółtka od białka, dodaj szczyptę soli i ubij je na sztywną pianę. Żółtka połącz z erytrytolem, proszkiem do pieczenia oraz mlekiem. Następnie do piany dorzuć część masy z żółtkiem, mąkę i delikatnie przemieszaj. Powtórz czynność ponownie. Rób tak do skończenia się produktów. Banana pokrój na 0.5cm plasterki. Wrzuć je do ciasta. Włącz średni ogień. Rozgrzej masło na patelni. Banany moczone w cieście wyłóż na patelnię. Smaż je z obu stron, aż do ładnego zarumienienia. Wyłóż pancakes na talerz lub do miski. Dodaj ulubione dodatki.