Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokos to istotny składnik deserów brazylijskich. Dzisiaj czas na ciasto kokosowe, oczywiście proste i szybkie w przygotowaniu bo takie lubimy najbardziej. Ciasto nie jest zbyt słodkie. Można jeść go samo ale my proponujemy razem z dżemem czy konfiturą. Dodatkowo wystarczy kawałek by nim się nasycić, ma konsystencję domowej roboty razowca tym samym będąc dobrym pomysłem na śniadanie:-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2828
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421933
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2192
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2828
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421933
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2192
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie i wstawić do nagrzanego piekarnika (temperatura średnia ok.170C -180C) na 45 minut.