Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, rozpływający się w ustach serniczek pachnący jesienią! Łącząc w sobie smak dyni, migdałów i wanilii umili każdy jesienny poranek bądź popołudnie!
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23107
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2190
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 949
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23107
Składniki
Wszystkie składniki łączymy w mikserze, a następnie przekładamy do lekko natłuszczonego ceramicznego naczynia.
Pieczemy w nagrzanym do 180*C piekarniku przez 30 minut.
Podajemy wedle uznania na zimno lub na ciepło.