Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny, rozpływający się w ustach serniczek pachnący jesienią! Łącząc w sobie smak dyni, migdałów i wanilii umili każdy jesienny poranek bądź popołudnie!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1182
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4293
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1182
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4293
Składniki
Wszystkie składniki łączymy w mikserze, a następnie przekładamy do lekko natłuszczonego ceramicznego naczynia.
Pieczemy w nagrzanym do 180*C piekarniku przez 30 minut.
Podajemy wedle uznania na zimno lub na ciepło.