Do góry

Śniadania Przepis na:

jajecznica

jajecznica

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 93

Dodano:

Odsłon: 14121

Jest bardzo dobra

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnie rozsmarować margaryne.

  2. Pokroić parówki i przysmarzać na patelni jak kto woli.

  3. Na patelnie wbić jajka,mieszać aż to wszystko nie będzie jak woda.SMACZNEGO(:

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jedzonko 14 lipca Dodaj koperku jeśli lubisz a gwarantuje cudowny smak

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

justi_117 04 lutego 2011 ja czasem do jajecznicy dodaję trochę ketchupu i również jest dobra

51 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agus32 02 lutego 2011 Zgadzam się jest bardzo dobra.........Pozdrawiam:)Witam na smakerze.

54 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

ola100 02 lutego 2011 PAROWKA i jajka moja dietetyk nazwala by to danie grzechem.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

koko6 02 lutego 2011 jakie fuj na margarynie,a może na takim sklepowym smalcu z czasów PRL?Pozdrawiam.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń