Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 332
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 765
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 80
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 267
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 332
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 765
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 80
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 267
Składniki
Na rozgrzaną patelnie rozsmarować margaryne.
Pokroić parówki i przysmarzać na patelni jak kto woli.
Na patelnie wbić jajka,mieszać aż to wszystko nie będzie jak woda.SMACZNEGO(: