Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy http://www.osm.mnet.pl/produkty.php )
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy)