Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy http://www.osm.mnet.pl/produkty.php )
Jajka myjemy, wylewamy na spodeczek, solimy, pieprzymy na patelnie wlewamy 3 łyżki jogurtu i podgrzewamy, gdy jogurt zaczyna delikatnie bulgotać wlewamy jaka (i szczypiorek).
do przygotowanej jajecznicy dodajemy 3 plasterki twarogu chudego (polecam z OSM w Nowym Sączu według mnie najlepszy)