Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, apetyczna z wyglądu, dobra w smaku
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Łososia kroimy w mniejsze kawałki, jajka roztrzepujemy w miseczce z dodatkiem świeżo mielonego pieprzu i odrobiną soli (uwaga, łosoś sam w sobie jest słony). Do jajek dodajemy poszatkowany szczypiorek, wszystko razem mieszamy. Na lekko rozgrzaną patelnię wrzucamy łososia i intensywnie mieszając smażymy przez 1 min, zalewamy masą jajeczna i smażymy do uzyskania ulubionej przez każdego konsystencji.
Powyższe składniki są na porcję dla 1 osoby. SMACZNEGO:)