Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, apetyczna z wyglądu, dobra w smaku
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 499
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9689
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4476
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 499
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9689
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1130
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4476
Składniki
Łososia kroimy w mniejsze kawałki, jajka roztrzepujemy w miseczce z dodatkiem świeżo mielonego pieprzu i odrobiną soli (uwaga, łosoś sam w sobie jest słony). Do jajek dodajemy poszatkowany szczypiorek, wszystko razem mieszamy. Na lekko rozgrzaną patelnię wrzucamy łososia i intensywnie mieszając smażymy przez 1 min, zalewamy masą jajeczna i smażymy do uzyskania ulubionej przez każdego konsystencji.
Powyższe składniki są na porcję dla 1 osoby. SMACZNEGO:)