Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 421
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1221
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 421
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1298
Składniki
Masło wystawić z lodówki aby zmiekło.Czosnek drobno posiekać,utrzeć z wegetą dużym nożem na gladką masę,posiekać drobo natkę ,dodać do smaku wegetę.Wymieszać składniki,odstawić do lodówki do stwardnięcia.I mozna zajadać z pieczywem,polewać ziemniaki i co tylko się chce.
W wersji luksusowej można doać starty typu parmezan i doprawić paroma kroplami cytryny lub limonki.Posmarować masą ulubione bulki i zrobić grzanki-będą ładnie zarumienione.