Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 364
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 749
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 364
Składniki
Masło wystawić z lodówki aby zmiekło.Czosnek drobno posiekać,utrzeć z wegetą dużym nożem na gladką masę,posiekać drobo natkę ,dodać do smaku wegetę.Wymieszać składniki,odstawić do lodówki do stwardnięcia.I mozna zajadać z pieczywem,polewać ziemniaki i co tylko się chce.
W wersji luksusowej można doać starty typu parmezan i doprawić paroma kroplami cytryny lub limonki.Posmarować masą ulubione bulki i zrobić grzanki-będą ładnie zarumienione.