Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potężna dawka zdrowia z samego rana!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Na suchej patelni prażymy płatki owsiane,słonecznik i pestki, natępnie łączymy je z otrębami, zarodkami i rodzynkami.
W kieliszku lub szklance układamy warstwowo muesli-jogurt-dżem i tak do wykończenia składników.